12. kolo
31.10.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Enes Ünal (© AFP)

Elche nedalo penaltu, takže tři body má Getafe

Elche dnes večer zahazovalo své šance a nepomohlo mu ani početní zvýhodnění nebo dokonce ani nařízená penalta. Jediným střelcem utkání se tak stal hostující útočník Enes Ünal.

Elche před tímto kolem pořád nevyhrálo a toužilo si připsat první body právě v domácím utkání s Getafe. Tomu se trochu pokazily plány už po devíti minutách, kdy museli hosté střídat. Zranil se totiž Damián Suárez a musel ze hry. Amavi, který ho na trávníku nahradil, pak svými pasy často hledal Enese Ünala, ale častokrát nebyl úspěšný.

První poločas na hodinkách hlavního arbitra rychle mizel ze scény, aniž se diváci dočkali nějaké větší a slibnější akce. V barvách domácího týmu se marně pokoušel prosadit Morente po přihrávce Boyého, ale pálil vysoko nad. Mnohem přesnější už byli hosté. Těm se deset minut po změně stran povedl jeden útok vedený Carlesem Aleñou. Po jeho brilantním centru se k míči dostal právě urostlý Enes Ünal a vstřelil první branku utkání.

A jak se později ukázalo, byl to taky zásah jediný. Několik šancí jsme ale ještě do konce utkání viděli. Třeba nepřesnou hlavičku Ünala nebo zakončení Boyého. Elche ale prohrálo a nepomohlo mu ani to, že byl v 78. minutě vyloučen Amavi, který hloupě a hrubě fauloval Josana. Největší problém ale ukázala minuta 87. Luis Milla totiž zahrál ve vápně rukou a Lucas Boyé dostal šanci srovnat. Jenže penaltu kopl tak špatně, že ji brankář Soria bez potíží chytil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
ybabichmcki

Reagovat
ybabichmcki

Reagovat
ybabichmcki

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele