24. kolo
06.03.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gabriel Veiga (© AFP)

Osasuna ani po vší námaze nedokázala brankáře Villara překonat

Zpočátku nudné utkání v Pamploně nakonec nabídlo zajímavou podívanou a domácí se opravdu hodně snažili dostat míč za Villarova záda, ale nakonec se jim to i kvůli ofsajdu nepovedlo ani jednou.

Osasuna se do svého soupeře pustila poměrně zhurta a mohla vést už po devíti minutách. Ante Budimir se totiž s míčem u nohy procpal až do vápna, nikdo se mu dostatečně nevěnoval a chorvatský útočník v klidu vypálil k zadní tyči. Brankář Iván Villar ale naneštěstí pro něj dokázal včas skočit k tyči a míč vyrazit. Hostující Celta nevypadala moc aktivně a spíš se pokoušela překvapit svého soka dlouhými nákopy vpřed, s nimiž si ale domácí věděli rady.

Osasuna hrála jednoznačně prim a usadila se kolem vápna své návštěvy z Galicie, ale k ničemu jí to nebylo. Marně bušila do obrany Celty, stále se jí nedařilo najít skulinku v její defenzivní linii. Ke konci první poloviny utkání se pokoušel vypálit Ávila, jenže tomu rána v dobrém prostoru vůbec nesedla.

Po změně stran se situace zlepšila a diváci se přeci jen začali víc bavit. Nejprve dostal Gabriel Veiga krásný pas od Cerviho, jenže pálil jen do dobře postaveného brankáře. Dvacet minut před koncem se sice prosadil domácí mladíček Abde Ezzalzouli, jenže jeho branka nemohla platit pro ofsajd Ávily. Poslední slovo mohli mít domácí, kteří se výrazněji tlačili před Villarovu bránu. Jenže střídající Pablo Ibáñez pálil minutu před koncem jen do skvěle zasahujícího Villara!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele