1. kolo
16.08.2021 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci Villarrealu (© AFP)

Vítěz Evropské ligy začal remízou s Granadou

Kvůli nahuštěnému programu začal svojí pouť LaLigou až v pondělí večer vítěz Evropské ligy Villarreal. "Žlutá ponorka" tentokrát neukázala své ofenzivní schopnosti a doma s Granadou pouze remizovala 0:0. To znamená, že se neprosadil ani Carlos Bacca, nová akvizice Nazaríes, která přišla právě z Villarrealu.

Pro svěřence trenéra Unaie Emeryho je počáteční remíza 0:0 určitě zklamáním, zatímco Granada bod bere. První poločas toho směrem dopředu moc nenabídl. Villarreal sice působil aktivněji a dvě zajímavé příležitosti měl útočník Dia, nicméně skóre se ani v jednom případě nepohnulo.

Granada nasadila do druhého poločasu svojí hlavní zbraň útočníka Carlose Baccu. Kolumbijský snajpr skončil ve Villarrelu letos v létě a rozhodl odejít do týmu Nazaríes. Bacca byl okamžitě po příchodu aktivní, ale ani on se nedokázal dostat do stoprocentní šance. Celkově tempo hry ve druhé půli opadlo, teprve až v 74. minutě posadil Trigueros balón na hlavu Gerarda Morena a ten minul branku.

Zálusk Villarrealu na tři body dostal sedm minut před koncem vážné trhliny. Obránce Foyth vyfasoval druhou žlutou kartu a zbytek utkání čekalo Emeryho družinu oslabení. Krátkou výhodu Granada využít nedokázala, naopak Morenovi nechybělo moc, aby rozhodl. Golmana Escandella sice překonal, ale obránce zastupujícího na brankové čáře už nikoliv. Největší šance zápasu byla zhacena. Villareal ani Granada branku nedaly a utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele