15. kolo
27.11.2021 16:15 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Isi Palazón (© AFP)

Valencia si s Rayem jen dělí body

Valencia dnes odpoledne jen remizovala s Rayem a to přesto, že se díky trefě Carlose Solera dostala do velmi brzkého vedení. To ale "Netopýrům" nevydrželo, protože po hodině hry se o konečnou dělbu bodů postaral Palazón.

Valencia byla na domácí půdě proti návštěvě z předměstí Madridu jasným favoritem a od prvních minut se jí úspěšně dařilo tuhle roli naplňovat. Duro, Guedes nebo Soler se hodně snažili zaměstnávat brankáře Dimitrijevského a jeho obránce. V sedmnácté minutě se navíc domácím povedlo dostat se do vedení.

Po faulu na Dura sice rozhodčí Alejandro Hernández nepískal penaltu, ale pak se šel podívat na video a to mu naznačilo, že by to možná nebyl tak špatný nápad. K nařízené penaltě se postavil Carlos Soler a dal svůj pátý gól v sezoně. Na jedenáct zápasů to rozhodně není špatná bilance.

Jinak ale první půle dost nudila a Valencia nedokázala šance dotahovat do úspěšného konce. Poločas druhý už vypadal mnohem zajímavěji. Po pěti minutách pálil z druhé vlny Guedes, jenže rána portugalského záložníka zamířila těsně vedle! A pak toho musel Guedes hodně litovat. První střelu (dost akrobaticky řešenou) sice brankář Cillessen vyrazil, ale na dorážku Isiho Palazóna už neměl - 1:1.

Podobnou akci sehrála také Valencia, jenže brankář Dimitrievski měl to štěstí, že žádná dorážka už nenásledovala. Valencii mohl v samém závěru šokovat Andres Martín, jehož lob byl sice úspěšný, jenže zakončující hráč stál v těsném ofsajdu, takže branka na 2:1 neplatila.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele