3. kolo
27.08.2021 22:15 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Carlos Soler (© AFP)

Los Che zatím bez porážky, Alavés přejeli 3:0

Dobrý začátek nové sezony registruje Valencia. Pod trenérem Josém Bordalásem se jí daří a ve 3. kole dokázala bez problému zdolat Deportivo Alavés 3:0. V prvním poločase se střelecky prosadili Wass se Solerem a po změně stran přidal třetí zásah Guedes.

Diváci na Mestalle mohou být s výkonem domácího týmu spokojeni. Jejich touhu po brankách ukojil již ve 3. minutě Daniel Wass, který jen vložil kopačku do přízemního centru Čeryševa a Pacheco nestihl zareagovat. Rychlá branka Netopýry uklidnila a ti pak nechali Deportivo tvořit. Hosté ale nebyli schopni nic kloudného vymyslet, natož si vypracovat větší příležitost a těsně před odchodem do šaten inkasovali podruhé. Přetažený centr vrátil Guedes pod sebe a Carlos Soler již ve složité pozice patičkou pod břevno zvýšil na 2:0. Nádherná branka v jinak průměrném prvním poločase.

Deportivo potřebovalo nový impuls a ten měl zajistit střídající Luis Rioja. Teprve až v 56. minutě měli hosté velkou příležitost vstřelit kontaktní branku. Miazga poslal do šestnáctky hodně nepříjemný centr a Mamardašvili musel výrazně zasahovat.

Valencia hrála v klidu a po hodině hry už svítilo na Mestalle vedení 3:0. Gómez výborně zpracoval dlouhý nákop, balón pak předal Guedesovi, který z tutovky nezaváhal a Pacheca prostřelil. Utkání bylo v tu chvíli už rozhodnuto.

Alavésu se nedařilo jakkoliv oživit hru a s tříbrankovým mankem už to mělo pochopitelně hodně složité. Zvláště, když Los Che dál hráli v naprosté pohodě. Bohužel závěrečná půlhodina zápasu už nic nového nepřinesla a konečný výsledek 3:0 se nezměnil. Valencia má po třech zápasech sedm bodů, zatímco Alavés žádný.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud se něco chystá a oni o tom ví, tak za 1,4 by nachytali více sázkařu. 1,77 je hodně. Podezřelé je , že tipsport má vypsáno i následující kolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele