36. kolo
11.05.2022 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Joan Jordán (© AFP)

Sevilla si připisuje další zaváhání, Mallorca si odváží bod

Sevilla opět zaváhala a doma s Mallorcou jen remizovala. Pro diváka to bylo náročné utkání, protože gólu se nedočkal ani jednoho a šancí jen pomálu.

Sevilla šla do utkání na domácí půdě s touhou vyhrát a ještě se pokusit o druhé místo. Mallorca je ale v dnešní době nevyzpytatelná a především hraje o záchranu. Z osmnáctého místa jí chybí ještě pár bodů k záchraně a takový tým umí být hodně nebezpečný. Už po deseti minutách ale obrana Mallorky málem nevydržela. Centr od rohového praporku totiž propadl do vápna a Rafa Mir ho dokázal zakončit. Jenže jeho pokus hosté odrazili na brankové čáře!

Mallorca se dopředu moc nehnala, ale když už se jí to povedlo, zavánělo to nebezpečím. Jako třeba ve 25. minutě, kdy se domácím nepovedl ofsajd systém a Vedat Muriqi postupoval v situaci dvou na jednoho spolu s Battagliou. Tomu dokázal nahrát míč do šance, jenže Bounou se překonat nenechal a bravurně míč vyrazil!

Jinak toho ale moc k vidění nebylo. První zajímavější šanci druhé půle si vypracovala opět Sevilla, jenže ránu obránce Diega Carlose z volného přímého kopu nemohla pohotového brankáře Reinu překvapit. O chvíli později vyhlásil pohotovost i Bounou, jenž musel rychle na zem po centru Olivána a ráně Muriqiho. Svůj part ale sehrál svědomitě. A když En-Nesyri v samém závěru ztroskotal na brankáři Reinovi, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele