15. kolo
28.11.2021 14:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Juanmi (© AFP)

Real Betis si dle očekávání poradil s Levante, hattrick vsítil Juanmi

Juanmi se stal první hvězdou zápasu, ve kterém Real Betis porazil Levante 3:1. Domácí fotbalista vstřelil všechny tři branky a posunul tím Betis na průběžné čtvrté místo. Tedy alespoň na pár hodin do zápasu Atlética.

Začátek ale nebyl pro Betis jednoduchý. Levante dokázalo domácí tým rychle zaskočit úvodní brankou již v 7. minutě. Do Bardhiho centru od rohového praporku se hlavou položil Shkodran Mustafi a balón směřující pod břevno Rui Silva nezachytil. Betis nepanikařil a prostřednictvím Morena, který výrazně přifilmoval pád po kontaktu od Sona, si zkoušel vymodlit pokutový kop. Celou situaci zkoumal VAR a dal Sonovi za pravdu - žádná penalta to nebyla.

Verdiblancos měli územní převahu, jenomže Levante pozorně bránilo. Ve 30. minutě minul vzdálenější tyč Moreno a proti hlavičce Rodrígueze výtečně zasáhl Cárdenas. Tlak Betisu se postupem času stupňoval, ale vyrovnávací gól stále ne a ne přijít. Canales z dorážky trestuhodně minul a Morenova hlavička šla nad. Ve 45. minutě mohlo Levante zvýšit náskok, ale při Silvovi v brance Betisu stáli po střele Moralese všichni svatí - otřáslo se totiž břevno!

Velké chvíle Betisu přišly až po změně stran. V 54. minutě se domácí konečně dočkali vyrovnání, když závar před brankou utnul tvrdou střelou Juanmi - 1:1. Vyrovnávací branka pochopitelně Real nabudila a Levante se ocitlo pod ještě větším tlakem. Další rána Morena byla sražená do boční sítě, ale v 63. minutě už to klaplo a obrat byl dokonán. Prsty v tom měl po prodlouženém centru opět Juanmi!

Najednou muselo útočit i Levante a to se zdálo být velkým problémem. Betis dostal zápas plně pod svojí kontrolu a ve zbytku utkání chtěl co nejdříve rozhodnout třetí brankou. Povedlo se to v 78. minutě, kdy si Fékir vyměnil přihrávku s Juanmim a ten zkompletoval hattrick.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvojka by změnila jednu věc u obou klubu. Kdo mě sleduje , ví. Snad se tak nestane, i sázkaři chtějí brát.

Reagovat
skreko

Uz dost dlho registrujem tvoje komentare, niekedy su pre mna sifrou, ale casto sa trefujes a to aj ked tip znie trochu sialene. Neviem ci si robil v sazkovke alebo si "len matematicky genius". Zacnem ale konečne podla teba miestami sazet, mam pocit, ze vies o com hovoris

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a nějaký buzerant u zápasu Liverpoolu-dal jsem špatný tip mě napsal at se na to vyseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Matematika není moc potřebná k sázení. Mě stačí, když vím , že bookmaker z 80 procent nastavením kurzu se trefí do neProhry favorita. Alespon tak tomu je u 18 lig které se snažím sledovat. Plus k tomu LM a EL.

Reagovat
skreko

Reagovat
skreko

Jo to som videl a pobavilo ma to

Reagovat
REPLIKATOR

Toho chudáka neřeš

Reagovat
REPLIKATOR

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšu zde co by stalo kdyby vyhrál host. Betis v dosud odehraných 14 kolech neProhrál vypsaný jako favorit. Levante ještě nevyhrálo vypsané jako outsider. To by se změnilo. Jinak Betis jednou vyhrál vypsaný jako outsider. Levante jednou prohrálo vypsané jako favorit. Jen více rakových slušných mančaftu. ToHLE VŠECHNO A X DALŠÍCH VĚCÍ SE SNAŽÍM SLEDOVAT-to jsou ty šifry.

Reagovat
skreko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele