5. kolo
19.09.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mallorca ukopala bezbrankovou remízu s Villarrealem

Villarreal jede z Baleárských ostrovů jen s bodem a to ještě může být vcelku rád. Sudí mu totiž pomohl, když v závěru neuznal branku Mallorky kvůli ofsajdu.

Villarreal měl v nohách o utkání navíc, protože se v Lize mistrů musel postavit Atalantě Bergamo. A to je hodně náročný soupeř. Dnes byl tenhle deficit na jeho výkonu docela znát. Začal ale aktivně. Balon se po pouhých čtyřech minutách dostal před malé vápno, kde střílel z otočky Arnaut Danjuma. Jenže ten, stejně jako jeho spoluhráč z dorážky, pálil jen do obětavého domácího obránce.

Zaskočit hosty mohl hráč, který Villarreal velmi dobře zná - jeho kmenový útočník Fernando Niño. Mladého útočníka našel Salva Sevilla krásnou nahrávkou do vápna, kterou mladík poslal především kvůli teči těsně vedle! Plno práce měl také domácí brankář Reina, protože po třiceti minutách si do vápna perfektně naběhl Dia a vypálil. Reina ale předvedl parádní reflex a jeho zakončení lapil.

Závěr první půle patřil domácí Mallorce. Ta předvedla velmi rychlý kontr vedený Takefusou Kubem, jenž našel kolegu Daniho Rodrígueze. Brankář Rulli naštěstí zasahovat nemusel - Rodríguezova tvrdá rána poslala míč těsně nad.

Dnešní duel se opravdu nepovedl výrazně ani jednomu týmu a ve druhé půli jsme na větší šanci čekali prakticky až do 81. minuty! Plno nepřesností na obou stranách kazilo dojem ze hry a tempo utkání naprosto odpovídalo poobědové gastrodemenci. O šok pro Villarreal se mohl postarat Matthew Hoppe, který pálil pohotově k tyči, jenže sudí po nápovědě od VARu jeho gól pro ofsajd neuznal!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele