26. kolo
26.02.2022 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Valencie (© AFP)

Valencia odjíždí z Mallorky se třemi body díky skvělému startu

Mallorca doma nestačila na Valencii, která bodovala především díky velmi rychlému startu do utkání. Za tři body vděčí obránci Gabrielovi Paulistovi, který se prosadil už po čtyřech minutách hry a Valencii to nakonec stačilo.

Netopýři prožili na Mallorce raketový start do utkání. Po pouhých čtyřech minutách se jim totiž povedlo vstřelit první branku. A byla to branka opravdu výstavní, neboť obránce Gabriel Paulista se v hloubi pole dostal k odraženému míči a napálil ho na bránu gólmana Rica takovým způsobem, že zkušený brankář neměl šanci zasáhnout.

Postupem času se Mallorca pokoušela svému soupeři ve hře trochu vyrovnat, ale pokud jsme něčeho viděli opravdu požehnaně, pak to byly fauly. Ne snad že by se hodně žlutilo, ale sudí Jorge Figueroa musel často napomínat zástupce obou stran. Po půlhodině hry se Hugo Duro snažil vletět do obrany domácích, jenže na míč těsně nedosáhl.

Start do druhé půle se povedlo trochu víc hostům. Šikovný záložník Takefusa Kubo se přihlásil o přihrávku do vápna a ocitl se prakticky sám před brankářem, jenže mířil příliš vysoko. Škoda, protože jeho ránu by nyní brankář Mamardašvili určitě neměl.

Valencia vytáhla do boje s Ilaixem Moribou, který měl prakticky hned po svém nástupu šanci na zdvojnásobení vedení, jenže jeho hlavičku vytáhl brankář Sergio Rico na tyč! Víc už toho Valencia nestačila, ale vlastně jí to bylo jedno, protože na tři body jí i tohle umění bohatě stačilo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele