28. kolo
13.03.2022 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bebe (© AFP)

Sevilla hlásí další ztrátu, tentokrát remizovala s Vallecanem

Naděje na titul pro Sevillu se rozplývají. Sevilla totiž opět ztratila body a dává šanci Realu Madrid odskočit už na deset bodů. Hosté se dostali do nesnází na začátku druhého poločasu, když vstřelil úvodní branku Raya Bébé, ale konečné slovo měl při gólu na 1:1 Thomas Delaney.

Po šesti porážkách v řadě je pro Rayo remíza 1:1 se Sevillou pozitivním ziskem. Andalusané byli obrovským favoritem a tuto roli dávali najevo od počátečních minut. V 11. minutě dokonce vstřelili gól, jenomže Mir zahrál rukou a jeho branka tudíž nemohla platit. Vzápětí přišla gólovka i na druhé straně a Guardiolův technický pokus skončil na břevně. Z prvního poločasu to bylo vše a i po změně stran byly k vidění zajímavé okamžiky.

Rayo postupně přebíralo iniciativu a překvapivě bylo aktivnější. Naráželo však na pozorného brankáře Bonoa, který zlikvidoval hlavičku Comesaniho. Aktivita domácích se nakonec vyplatila a poté, co Bébé překvapil Bonoa na přední tyči Rayo senzačně vedlo.

Sevilla dlouho s odpovědí neotálela a po hodině hry bylo vyrovnáno. Thomas Delaney zavřel centr Corony na zadní tyči a střelou do protipohybu nedal brankáři šanci - 1:1. Obrana Vallecana v tomto případě zaspala a hosté se ještě pokusili o zvrat.

V závěrečné fázi zápasu zase převzala iniciativu Sevilla, ale na tři body nedosáhla. Stalo se tak i proto, že zákrok na Mira nakonec nebyl posouzen jako penaltový a náporu v posledních minutách obrana Raya odolala. Například Martialovu ránu i hlavičku Delaneyho zpacifikoval Dimitrievski. Sevilla v Madridu remizovala a to je obrovská šance pro Real Madrid navýšit náskok na čele.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele