12. kolo
01.11.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Santi Mina (© AFP)

Rayo Vallecano remizovalo s Celtou bez branek

Rayo po Barceloně a šokující výhře nad ní nezvládlo pondělní dohrávku a s Celtou Vigo bez branek remizovalo.

Rayo Vallecano získalo za jedenáct zápasů už 19 bodů a patřilo mu před začátkem tohoto kola solidní šesté místo. A to i díky poslední výhře, protože Rayu padla za oběť slovutná Barcelona. Celta se ale nehodlala vzdát bez boje. Domácí celek přesto svou kvalitu potvrzoval. Po patnácti minutách Comesaña přihrál do běhu Radamelu Falcaovi a brankář Dituro musel ukázat skvělé reflexy, aby jeho ránu vytáhl mimo.

Další zajímavou střeleckou pozici si sám pro sebe nachystal domácí záložník Palazón, který těsně minul. První šanci Celty si připravil Santi Mina, jehož zakončení hlavičkou ale mířilo těsně vedle. Následně se navíc Mina zranil a musel střídat. První půli pak zakončil krásně kopnutou standardkou Palazón, jehož se štěstím vychytal Dituro.

Dituro měl vůbec plné ruce práce, i když se po změně stran hra trochu uklidnila. V 54. minutě ho pořádně protáhl Fran García a Dituro se musel hodně natahovat, aby jeho zakončení lapil. V samém závěru se ještě do šance dostal Pathé Ciss, ale brankáře soupeře nepropálil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělali Barcelonu, klidně se muže stát, že rupnou s Vigem. Fotbal ,ale i ostatní sporty na které se dá sázet jsou jedno velké DIVADLO.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele