24. kolo
12.02.2022 18:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Isaac Palazón (© AFP)

Osasuna překvapila Rayo a nasázela mu tři branky

Rayu se podvečerní utkání vůbec nepovedlo, protože si od Osasuny nechalo dát tři branky. Ne snad, že by se nesnažilo s výsledkem něco udělat, ale Osasuna hrála přímočaře a efektivně.

Rayo vstupovalo do domácího utkání jako jasný favorit, který byl kupodivu docela blízko pohárovým příčkám a trenér Iraola patří ke koučům, o které by mohl být v létě velký zájem. Dnešní utkání se ale jeho hráčům vůbec nepovedlo. Soupeři totiž trvalo jen osm minut, než poprvé skóroval. Centr od Garcíi se dostal k Ávilovi, který pohotově našel Jona Moncayolu. Proti jeho ráně z bezprostřední blízkosti neměl brankář Dimitrievski šanci zasáhnout - 1:0.

A s domácími mohlo být ještě hůř. Po třiceti minutách centroval Moncayola na hlavu Anteho Budimira a ten zakončoval jen těsně nad břevno! Kdyby ten centr byl o něco nižší, Dimitrievski by zřejmě neměl nárok. Hned z další akce málem dorážel Budimir do prázdné tvrdou ránu Garcíi - chybělo mu pár kroků. Pět minut před koncem první půle pak po chytrém pohybu Brašanace pálil levačkou Rubén García a protože míč ve vzduchu zaplaval, tak Dimitrievski opět kapituloval.

Pár minut po změně stran se do míče za vápnem opřel Moncayola a jeho dobře míněná rána skončila těsně nad bránou. Krátce poté chyboval v rozehrávce Torró a Nteka toho chtěl využít. Dokonce málem obešel hostujícího brankáře Herreru, jenže ten míč chytil fantastickým zákrokem! Ten musel zasahovat i proti další ráně Falcaa a opět si poradil. Na opačné straně brankář Dimitirevski zlikvidoval Ávilovu ránu z přímého kopu. Celé utkání pak uzavřel Kike García, který dostal dost prostoru ve vápně a navýšil na 3:0 pro hosty.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele