30. kolo
02.04.2022 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

José Luis Morales (© AFP)

Villarreal utrpěl druhou senzační porážku v řadě, padl v Levante

Villarreal před reprezentační pauzou překvapivě nestačil na Cádiz, ale po přestávce k nápravě nedošlo. "Žlutá ponorka" tentokrát narazila v Levante a s posledním týmem soutěže prohrála 0:2, čímž si výrazně komplikuje boj o čtvrtou příčku. Oba góly Granotes vstřelil José Luis Morales.

Před důležitým zápasem čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov to není dobrá zpráva. Svěřenci trenéra Unaiho Emeryho se s bavorským gigantem střetnout už ve středu a do té doby mají o čem přemýšlet.

Pozdější hrdina Morales se poprvé přihlásil o slovo po čtyřech minutách, kdy uvnitř vápna i s pomocí teče mířil těsně vedle. Levante zaskočilo Villarreal i větším držením balónu a hosté se dostali do koncovky až po půlhodině hry, kdy se vrhl do nebezpečné střely Pier. Před koncem poločasu pak zakončoval z hranice šestnáctky Trigueros, ale rána postrádala jak přesnost, tak i větší razanci. Z pohledu Villarrealu to rozhodně nebyl optimální výkon, nicméně Emery se rozhodl ponechat stejnou jedenáctku jako na začátku zápasu.

V 54. minutě střílel nebezpečně z otočky Pina a Cárdenas musel vyrážet. O chvíli později se hnal z úhlu na branku Foyth a zakončení mu vůbec nesedlo. Šance Villarrealu sice přibývaly, ale prosadit se dokázali nakonec domácí. Martí patičkou vysunul Josého Luise Moralese a ten střelou na bližší tyč překonal Rulliho. Villarreal měl za celé utkání jen jednu střelu na branku a s takovou bilancí mohl pomýšlet na úspěch jen těžko. V nastavení pak domácí zasadili "Žluté ponorce" definitivní úder. Po rychlém kontru si vychutnal Rulliho opět José Luis Morales.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele