20. kolo
08.01.2022 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Roberto Soldado (© AFP)

Levante se konečně dočkalo a porazilo Mallorcu

První vítězství v sezoně má za sebou Levante. Valencijský celek se na něj načekal až do nového roku a oživil tak svoje šance na záchranu. Gólově se prosadili Soldado s Moralesem a na vítězství domácích se nic nezměnilo ani po vyloučení Campani. Mallorca měla příležitosti a tu největší zahodil z pokutového kopu Oliván.

Každá série jednou končí a skončila i ta Levante. Mallorca začala sebevědomě a první střelu na branku vyslal Llabres. Žádné strhující tempo se ale nekonalo a spíše než přehlídka gólových příležitostí to byl litý boj o každý metr hřiště. Až před koncem prvního poločasu zahrozila zase Mallorca a technický obstřel Maffea skončil vedle branky.

Druhý poločas přinesl změnu a to především gólovou. Hned po změně stran se domácím povedla blesková akce a Roberto Soldado v koncovce nezaváhal. Levante bylo při chuti a za chvíli to mohlo být o dva góly, kdyby Martí nehlavičkoval do brankové konstrukce.

V 65. minutě se Mallorce naskytla velká příležitost na vyrovnání. Zákrok v pokutovém území posoudil sudí jako penaltový, ale Brian Oliván selhal a nechal vyniknout Aitora Fernándeze! Hosté měli smůlu i v 84. minutě, kdy nebyla jejich branka uznána. První vítězství Levante se blížilo a reálné obrysy získalo v nastavení. V jeho sedmé minutě zužitkoval brejk José Luis Morales, takže Levante nakonec zvítězilo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele