12. kolo
01.11.2021 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Germán Sánchez a Quini (© AFP)

Granada má další výhru, Levante dostalo tři branky

Granada neměla s Levante vůbec trpělivost a trápící se domácí celek roznesla na kopytech. Svými zásahy se o debakl Levante postarali Germán Sánchez, Luis Suárez a Antonio Puertas.

Levante dosud nevyhrálo ani jedno utkání a to čekání na první tři body se zdá už nekonečné. Další šanci měl celek z Valencie dnes večer, jenže od úvodu bylo vidět, že to nebude jeho večer. Už po sedmi minutách se totiž měnilo skóre a ne v jeho prospěch. Rubén Rochina rohový kop zahrál na přední tyč, tam si na něj naskočil Germán Sánchez a hlavičkoval s pomocí tyče do sítě - 1:0 pro Granadu.

Domácí brankář Aitor Fernández byl v permanenci taky o deset minut později, kdy ho parádním akrobatickým zakončením vystrašil Jorge Molina. Ten Molina, který v dubnu oslaví už 40. narozeniny! Naději domácímu Levante mohl dát Roberto Soldado, který sem zavítal právě z Granady. Mířil ale vedle tyče. Soldado o chvíli později mohl vytěžit víc z katastrofální malé domů od Rochiny, jenže na míč nedosáhl.

Granada byla mnohem aktivnějším týmem a po zásluze vedla o dvě branky ještě před uplynutím 30. minuty. Hodně komické bránění v podání Carlose Clerca vedlo k tomu, že Luis Javier Suárez mohl v pohodě zakončit sám před Fernándezem.

Naděje svitla Levante ve 43. minutě, kdy byl ve vápně faulován Soldado. Sudí sice zprvu pískal penaltu, ale po nápovědě od VARu ji odvolal kvůli Soldadově ofsajdu! Po změně stran se do šance hnal Enis Bardhi, jehož dělovka skončila těsně vedle Maximianovy tyče. A v tom přišla další rána. Dvacet minut před koncem hosté zvýšili na 3:0, když domácí záložník Campaña chyboval v rozehrávce a nabídl míč čerstvě střídajícímu Antoniovi Puertasovi. Ten už si v zakončení poradil bezchybně.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele