16. kolo
05.12.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadi Ciutat de València (© AFP)

Nezáživné utkání Levante s Osasunou skončilo 0:0

Na Estadio Ciutat de Valéncia se diváci gólů nedočkali. Zápas přinesl jen velmi málo brankových příležitostí, a tak se konečná remíza jeví jako spravedlivá. Levante zůstává s osmi body na posledním místě tabulky, kdežto Osasuně patří příznivější osmé místo.

Už začátek utkání nabídl vyrovnanou partii a nepříliš záživný fotbal. Hra se poměrně často kouskovala a tempo viditelně scházelo. V prvním poločase nakonec nebyla k vidění ani jedna gólová šance.

Po změně stran se to trochu změnilo, ale o nějaké fotbalové kráse stále nemohla být řeč. Po hodině hry se dokonce na větší šanci stále čekalo. A když to nešlo po technické stránce, zkusil si Jorge De Frutos vymodlit pokutový kop, avšak zbytečně.

V závěru zápasu bylo Levante o něco aktivnější a v první vážnější situaci hlavičkoval nad José Campaňa. Na druhé straně se zase odhodlal ke střele Moncayola a trefil boční síť. Bohužel to byla poslední šance zápasu. Až do závěrečného hvizdu nebyla ani jedna strana schopna rozhodnout, a tak utkání skončilo nepopulární remízou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele