14. kolo
19.11.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

José Luis Morales (© AFP)

Athletic veze z Levante pouze bod

Bodovou ztrátu zaznamenal v páteční předehrávce kola Athletic, který se nedokázal prosadit proti dobře bránícímu Levante. Domácí po dvou zápasech konečně bodovali, ale i po remíze 0:0 zůstávají v sestupovém ohrožení a navíc bez jediného vítězství.

Baskové byli na Ciutat de Valéncia favoritem, ale tentokrát potkali houževnatého soupeře, který potřeboval zabrat. Před reprezentační přestávkou Levante dvakrát prohrálo a k tomu ještě zůstávalo posledním týmem, jenž v LaLize letos ještě nevyhrál.

V úvodu utkání nenasvědčovalo nic tomu, že by měl konečný výsledek dospět do bezbrankové remízy. Po šesti minutách se po rohovém kopu natlačil k hlavičce Iňigo Martínez a těsně minul branku. O pět minut později zase hlavičkoval De Frutos a také jemu scházela větší přesnost. Tempo hry bohužel postupně opadávalo a velkých příležitostí výrazně ubylo. Ve 20. minutě se Athletic dožadoval pokutového kopu za údajný loket ve vzdušném souboji. Celou situaci řešil VAR a po delší době zkoumání nakonec penaltu nenařídil.

Za celých pětačtyřicet minut se ani jedné straně nepodařilo vystřelit na branku, natož vsítit gól a druhý poločas byl v tomto směru podobný. Aktéři zápasu jakby se báli cokoliv vymyslet a zakončit. Až čtvrthodinu před koncem nebezpečně pálil De Frutos a výborný zákrok předvedl Simón. Na druhé straně nepropálil Cárdenase útočník Williams. Devadesát minut i s nastavením na vstřelení, byť jen jediného gólu, nestačilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatím nejnižší kurz. Kdo mě sleduje , ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 2,26 na 2,24. Stále je nejnižší. Buzna bukwičácká z tipáče mě asi sleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

2,25. Jen si hrej, ty buzno jedna buzerantská. I na tebe dojde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele