2. kolo
21.08.2021 19:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Luis Suárez (© AFP)

Granada má další bod, remizovala s Valencií

Granada sice velmi dlouho vedla nad Valencií a už to vypadalo, že si připíše tři body, jenže v závěru měla kopec smůly. Nejprve v 88. minutě inkasovala po penaltě a když dala o dvě minuty později přeci jen gól, sudí jej pro ofsajd neuznal.

Na hře Valencie bylo docela dlouho vidět, že má jasnou představu o tom, jak by se chtěla prezentovat. Bohužel, v praxi to byla bída. Jeden dlouhý nákop střídal druhý, ale všechny končily stejným způsobem - nepřesnou nahrávkou vpřed do míst, kde snad měl být jeden z útočníků. Jenže útočná tykadla Gómez s Guedesem se k nakopávaným míčům vůbec nedostávala.

Zato Granadě stačila k první brance jedna velmi jednoduchá akce. Do otevřené obrany si naběhl rychlík Luis Suárez, kterého perfektně obloučkem našel veterán Carlos Bacca. Suárez sprintoval sám na bránu a dokázal si poradit i s brankářem Mamardašvilim.

O pár minut později se Valencia málem dočkala, jenže Guedesovu střelu z úhlu dokázal vracející se Duarte odpálit z brankové čáry! O chvíli později musel do akce brankář Aarón Escandell, kterého pořádně vystrašila rána Denise Čeryševa, jenž si naběhl do vápna.

Po změně stran pokračoval víceméně opatrný fotbal z první půle. První šanci jsme viděli až po hodině hry. Po rohovém kopu se Granada dostala do zakončení a už málem slavila, ale mladíček Mamardašvili míč vytáhl ještě těsně před čárou. A pak přišel šok.

V 88. minutě totiž obránce Puertas fauloval ve vápně Gayu a Carlos Soler nařízený pokutový kop proměnil! Ještě horší to ale pro Granadu bylo o minutu později, kdy po standardní situaci vstřelila gól a mohutně ho oslavovala, jenže sudí jej pro Montorův ofsajd zrušil!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele