8. kolo
03.10.2021 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubén Rochina (© AFP)

Granada šokovala a díky trefě Rochiny porazila nevýraznou Sevillu

Granada se postarala o velké překvapení, protože ve večerním utkání dokázala sebrat všechny tři body Seville! Stačilo jí k tomu čisté konto a jediná přesná trefa, o kterou se ve 26. minutě postaral Rubén Rochina.

Nebylo pochyb o tom, kdo je favoritem dnešního duelu. Hosté se Sevilly přijeli v dobrém rozmaru a mohli být se vstupem do sezony maximálně spokojení. Granada se navíc musela potýkat s ofenzivním triem Lamela, Mir a Suso, které zamotalo hlavu nejedné obraně. Překvapivě to ale byla Granada, kdo se dostával k vápnu soupeře častěji.

Chvíli to ale trvalo, než centrované míče do výsostného hájemství Youssufa Bounoua našly správného adresáta. Konkrétně do 26. minuty. V ní totiž obrana Sevilly, jmenovitě Diego Carlos, nedokázal odkopnout míč do bezpečí. Balon skončil na nohou Rubéna Rochiny, který jej poslal přesnou střelou do sítě!

Diego Carlos obecně měl hodně špatný den a tropil jednu neveselou příhodu za druhou. Špatné bránění, mizerné až laxní odkopy a celkově působil dojmem člověka, který neustále myslí na něco jiného. Srovnat mohl v závěru první půle Joan Jordán, jenže radost mu zkazila tyč!

Do hry se po změně stran zapojil Alejandro Gómez nebo Munir a právě ten se po hodině hry hnal za dlouhým míčem. Dostihl ho a zakončil, jenže narazil na brankáře Maximiana. A tak až v závěru málem srovnal Koundé, který však hlavičkoval centr zprava jen kolem tyče. Tristní představení pak dokonal Diego Carlos, který se v nastavení nechal po druhé žluté vyloučit.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cca stejné postavení týmu v tabulce jako u zápasu Getafe- S. Sebastian, jen ten kurz mě u toho prvého nějak nesedí. Nakonec to dopadne tak, že v obou favorité rupnou. Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo být trochu radosti v posledních křečích.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele