16. kolo
03.12.2021 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Antonio Puertas (© AFP)

Granada proti Deporu v samém závěru strhla vedení na svou stranu

Granada zvládla svou úlohu a porazila Deportivo Alavés. Chvíli to bylo drama, když hosté dokázali pár minut před koncem srovnat, ale v 87. minutě přeci jen rozhodl domácí střelec Arias.

Granada šla do utkání z mírně horší pozice, ale na Depor ztrácela jen dva body, takže dnes chtěla za každou cenu uspět. A bylo vidět, že domácí hráči šli do utkání trochu lépe připravení nebo snad motivovaní, protože se neustále tlačili před vápno strážené brankářem Pachecem. Na větší šanci jsme ale delší dobu čekali.

Antonio Puertas, který se v ní objevil, si sice naběhl na dobrý centr, jenže ho hlavou poslal těsně vedle. Nicméně náladu si spravil prakticky z následující situace. Ve 14. minutě se totiž pohyboval u vápna Deporu, počkal si na odražený míč a poslal ho tvrdou ranou do sítě! Ke konci první půle pak znovu Puertas hlavičkoval vedle tyče.

Po hodině hry mohl snadno srovnat Luis Rioja, který měl před sebou prázdnou bránu, jenže zakončil dost mimo. Stejný hráč pak narazil na bravurního brankáře Maximiana, který ukázal dostatek mrštnosti.

Klíčivý byl závěr utkání. Nejprve devět minut před koncem srovnal nešťastník Luis Abram, který chtěl ostrý centr odkopnout, ale míč se mu svezl po noze tak nešťastně, že z toho byl vlastní gól. Jenže to pořád nebylo vše. Psala se 87. minuta, když odraženou hlavičku poslal do sítě napodruhé Santiago Arias - 2:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele