22. kolo
23.01.2022 14:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

David García (© AFP)

Kike a David Garcíovi rozhodli o vítězství Osasuny na hřišti Granady

Tři body veze z hostující půdy Osasuna. Hosté zvítězili v Granadě 2:0, když se až po změně stran prosadili David García i jeho jmenovec Kike. Granada měla své šance, ale ani jednu nedokázala proměnit, což ji stálo body.

Všechno mohlo být jinak, kdyby Granada proměnila obrovskou šanci, která se jí naskytla ve 13. minutě. Jon Moncayola byl sám před Herrerou, ale balón poslal jen vedle branky. Ke slovu se pak dostali i hosté a po centru Rubéna Garcíi těsně nedosáhl na balón Ante Budimir.

Po půlhodině hry šlo do akce i video. Nejprve proti Suárezovi skvěle zasáhl Herrera, zakončující hráč pak rozvlnil síť, jenomže jeho gól kvůli ofsajdu neplatil.

Další příležitosti přišly na řadu až po změně stran. V 51. minutě Rubén García sklepl balón na Budimira a Chorvat nechal zblízka vyniknout Maximiana. V dobré příležitosti se ocitl i Puertas a tady skvěle zasáhl obraným zákrokem Cruz. Poprvé se měnilo skóre v 64. minutě, a to ve prospěch hostů. David García si naskočil na rohový kop a poslal Osasunu do vedení.

Vedoucí gól Osasunu nabudil a i další minuty patřily jí. Čtvrt hodiny před koncem postupoval sám na Herreru Ávila a brankář Granady skvělým zákrokem udržel domácí ve hře. Šancí bylo ve druhém poločase hodně, ale ujala se až ta v samotném závěru. Vidal našel před brankou úplně volného Kikeho Garcíu, kterému nedělalo problém trefit odkrytou branku. Osasuna tím zpečetila vítězství a domů si odváží všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele