32. kolo
18.04.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Barcelona padla, šokoval ji Cádiz

Stadion Camp Nou se ocitl na kolenou. Barcelonu, která poměrně nedávno roznesla na kopytech i slovutný Real Madrid, dnes vyřídila jediná trefa Lucase Péreze, takže tři body si z Katalánska odvezl Cádiz.

Sudí Jaime foukl do píšťalky a hra se rozjela v poměrně pomalejším tempu. Barcelona, vědoma si své technické i taktické převahy, nikam zásadně nespěchala. Pár jejích střel skončilo buď mimo, nebo na prvním hráči. Cádiz spíš trpělivě čekal na svou šanci a když už nějakou dostal, pak to vždycky vypadalo nebezpečně. Jako třeba ve 27. minutě, když Sobrino našel před bránou Péreze a tomu chyběl krok, aby zakončil lépe.

Na opačné straně se směrem na brankáře Ledesmu vrhl Ousmane Dembélé, jenže jeho střelu po rychlé přešlapovačce dokázal brankář Ledesma nadvakrát zkrotit. A to bylo pro Cádiz klíčové, protože po pouhých třech minutách, které časomíra ukrojila ze druhé půle, se prosadil. Centrovaný míč ještě Sobrino ani nadvakrát do sítě nedostal, ale po chybě obrany Blaugranas volný Lucas Pérez už ano!

To byla pro Barcelonu hodně ledová sprcha, takže jí přirozeně dlouho trvalo, než dokázala zareagovat. S přibývajícím časem měl brankář Ledesma stále více práce. Přidělala mu ji jedovatá rána z kopačky Dembélého a o chvíli později i zakončení Gaviho. Ani obvyklý žolík Luuk de Jong se neprosadil, protože ztroskotal na perfektním reflexu brankáře Ledesmy. A když ho ve výskoku nepřekonal ani Aubameyang, bylo o senzaci rozhodnuto!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele