20. kolo
10.01.2022 21:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Radost hráčů Elche (© AFP)

Elche díky Millovi vyloupilo Barcelonu, Espanyol padl

Espanyol doma nestačil na Elche a překvapivě padl. Hostujícímu týmu tahle výhra, o níž se gólově postaral Pere Milla, zajistila únik z pásma sestupu a poskočení na současnou 16. příčku.

Espanyol šel do domácího utkání jako jasný favorit, přeci jen se Elche před zápasem nacházelo v dost komplikované situaci a především v pásmu sestupu. Ale na hřišti to nebylo vůbec znát. Elche totiž vlétlo do utkání naprosto suverénně a skolilo svého soka vlastně během prvních 15 minut. Po šesti minutách domácí přišli o výhodnou pozici u vápna, Elche se vrhlo do protiútoku a po nahrávce z křídla si na centr naběhl sprintující Pere Milla. Tomu nedělalo problémy z první doťuknout míč do vápna.

To ale nebylo všechno, protože Elche dokázalo Espanyol zmrazit ještě jednou rychlou brankou. Po devíti dalších minutách se brankář Joan García zvláštně rozhodl nesebrat míč ze vzduchu a daleko aktivnější Pere Milla ho svým výskokem naprosto uzemnil. Přesnou hlavičkou do protipohybu překonal váhajícího gólmana domácích a Elche vedlo o dvě branky.

Espanyol samozřejmě nesložil zbraně, pořád měl ještě dost času. V nastavení navíc Verdú udeřil loktem Bareho a domácí kopali jasnou penaltu. Tu zcela samozřejmě proměnil Raúl de Tomás a snížil.

Gól do šatny ale s Elche nezamával tak, jak si asi Espanyol přál. Elche sice bylo nervóznější a rozhodně víc faulovalo, ale jeho obrana zůstala pevná a nepustila Espanyol do žádné větší šance.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z celkem přijatelných 19-4 muže být těžký podpruměr 20-5.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pořád píšeš??

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šifry, jak to nazval jeden z uživatelu EF. Že bude podle mě sázet, prý mám dost často šílené tipy, které vycházejí . Tak to malinko ztížím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to dnes dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí dojít k těžkému podpruměru. Favorit muže max. zremízovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Další ojebávka

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týden se buznám v sázkovkách dařilo. NESKUTEČNÉ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele