9. kolo
18.10.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Espanyol díky brankám De Tomáse s Melamedem porazil Cádiz

Espanyol si připisuje tři body a to zcela jednoznačně. Domácí celek byl po většinu utkání lepším týmem a díky trefám De Tomáse s Melamedem porazil Cádiz.

Do domácího utkání vstupoval Espanyol v lepší formě i z pozice výše postaveného týmu. O dvas body za ním byl Cádiz, který ho v případě výhry chtěl přeskočit. Jenže od prvních minut bylo vidět, kdo že tu dneska bude pánem. Jen za prvních 15 minut musel brankář Cádizu Ledesma několikrát chytat nebezpečnou střelu, kterou jeho obránci pustili.

Po třiadvaceti minutách ho zaměstnal Sergi Darder, který vyslal pěknou střelou k levé tyčce a Jeremías Ledesma, který musel skákat k tyči. Brankovou konstrukci o chvíli později napálil z uctivé vzdálenosti Melendo a Ledesma měl co dělat, aby jeho ránu na tu tyč aspoň vyrazil.

Espanyol v těchto fázích hry svého soka dost intenzivně tlačil a dostalo se mu za to odměny. V poslední šanci první půle, kdy se psala první nastavená minuta, Loren Morón napálil po rohovém kopu břevno, od něhož se balon odrazil k De Tomásovi - 1:0.

Loren Morón deset minut po změně stran sprintoval za míčem za obranu a poradil si jak s obráncem, tak s brankářem Ledesmou, jenže sudí jeho gól kvůli ofsajdu odvolal. Vzápětí byl Morón střídán Nicem Melamedem, který se po pouhých osmi minutách prosadil. S velkým štěstím, to je pravda. Míč se uvnitř vápna dostal k Melamedovi jen díky teči a taky Melamedova střela byla podstatně tečována. Nicméně Espanyol se na štěstí neptal a bral tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele