31. kolo
10.04.2022 18:30 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Real Sociedad slaví (© AFP)

Real Sociedad během deseti minut otočil utkání s Elche

Elche vstoupilo do domácího utkání skvěle a velmi brzy nad Basky vedlo, jenže nakonec mu vedení nevydrželo. A to nejen do konce utkání, ale dokonce ani do poločasu. La Realu stačilo deset minut na to, aby otočil skóre ve svůj prospěch.

Elche zvládlo skvěle úvodních pár minut. A byla to opravdu povedená akce. Fidel krásně nahrál na unikajícího Mojicu, který si naběhl k vápnu a našel v něm Guida Carrilla. Tomu stačilo se "jen" položit do míče a jemnou tečí ho dostat za záda brankáře Remira!

La Real málem srovnal v desáté minutě, kdy David Silva našel přesnou nahrávkou nabíhajícího Isaka a švédský kanonýr pálil z první do protipohybu Badíi. Ten ale dokázal jeho ránu vyrazit. Isak měl i další šanci, mnohem markantnější. V osmnácté minutě totiž po faulu ve vápně kopal penaltu. Jenže při její exekuci se zastavil, což mu sudí netoleroval. Jednak mu ukázal kartu a jednak gól z penalty neuznal!

Gól La Realu visel ve vzduchu a tentokrát už regulérní branku obstaral Alexander Sørloth. Ten využil svých 194 centimetrů, pověsil se do vzduchu a poslal centr Davida Silvy za Badíova záda.

A to ani nebyla ta nejhorší rána pro domácí Elche. Ta nastala ve 39. minutě, kdy po tečované ráně Isaka zahrál roh David Silva a na hlavičku Robina Le Normanda byl Badía krátký! Po hodině hry Badía musel vyrážet ránu Merina. Na opačné straně málem vyrovnal Ponce, ale nakonec těsně minul.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele