9. kolo
18.10.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Borja Iglesias (© AFP)

Betis jede z Alavésu jako vítěz, jediný gól dal minutu před koncem Iglesias

Hodně dlouho to s Deportivem Alavés vypadalo slibně, protože domácí dokázali držet favorita ze Sevilly na uzdě. Pouhou minutu před koncem je ale polila ledová sprcha, protože Realu Betis zabezpečil tři body Borja Iglesias.

Fotbal dokáže někdy působit hodně velkou bolest a zklamání. Deportivo Alavés se naučilo další kapitolu téhle obsáhlé knihy v pondělní dohrávce 9. kola. Před vlastními příznivci ještě minutu před koncem drželo bezbrankovou remízu, jenže pak ho rozesmutnil Borja Igleasias. Nedá se přitom říct, že by návštěva ze Sevilly nějak zásadně svého soka přehrávala.

V šestnácté minutě navíc Betis zachránilo břevno, které odrazilo střílený centr od rohového kopu, jenž překvapivě směřoval přímo do brány. Jinak toho první poločas moc nenabídl, spíš se oba týmy soustředily na pozvolné dobývání soupeřovy brány.

Branková konstrukce dnes chránila Betis jako nikdo. Po hodině hry totiž hlavičkoval sám ve vápně De La Fuente opět jen do břevna! Béticos si vlastně žádnou šanci nevytvořili. A pak to přišlo. Když už si Depor myslel, že je v suchu, minutu před koncem pronikl Joaquín do vápna, přihrál pod sebe a Borja Iglesias se nemýlil - 1:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad byl výmrd ze 7. kola na dlouhou dobu tím posledním , co nám Alavés předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele