13. kolo
06.11.2021 18:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Joselu (© AFP)

Joselu zařídil dvěma góly obrat a vítězství Deportiva

Levante sahalo po bodech, nakonec však nemá ani jeden. Na rychlý gól hostujícího De Frutose odpověděl až čtvrthodinu před koncem z pokutového kopu Joselu a stejný hráč dokonal v nastavení obrat. Alavés zvítězil 2:1 a v tabulce si polepšil o několik příček.

Zápas Alavésu s Levante byl typicky záchranářským soubojem. Levante dosud posbíralo jen šest bodů, takže když se na Mendizorrotze rychle ujalo vedení, vycítilo velkou šanci na body. Stav 0:0 vydržel pouze do 14. minuty. Jorge de Frutos využil pasu za obranu a hlavičkou překonal vyběhnutého Pacheca. Deportivo pak převzalo iniciativu a drželo často balón na svých kopačkách, nicméně k ohrožení branky Cárdenase se vůbec nedostalo. První poločas v tomto směru zklamal a určitě se čekala větší útočná aktivita od obou týmů.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil a ještě čtvrthodinu před koncem drželo Levante jednobrankové vedení. Pak ale v pokutovém území spáchalo faul na Duarteho a rozhodčí měl o penaltě jasno. Joselu si při střele pomohl s brankovou konstrukcí a proměněnou penaltou srovnal na 1:1.

O několik minut později si Levante mohlo vzít vedení zpátky, ale Dani Gómez si vylámal zuby na Pachecovi. Pro hosty by měl hodnotu i bod, jenomže v nastavení přišli i o něj. Martín výborně načechral balón do šestnáctky a Joselu ze vzduchu hlavou dokonal obrat!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele