9. kolo
17.10.2021 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rafa Mir (© AFP)

Sevilla veze z Viga nejtěsnější vítězství

V popředí LaLigy se dál drží Sevilla, která zvítězila ve Vigu nejtěsnějším rozdílem. V 54. minutě se střelecky prosadil Rafael Mir a domácí na jeho trefu nenašli odpověď.

Bylo to hodně vybojované vítězství. Celta Vigo totiž sehrála s účastníkem Ligy mistrů vyrovnanou partii a kdyby byla efektivnější, mohla pomýšlet i na bodový zisk.

V 10. minutě vyslal první pozdrav směrem k Diturovi Ivan Rakitić, nicméně jeho pokus nemohl nadělat domácím větší paseku. Šancí bylo celkově málo, asi tu nejzajímavější měl až ve 37. minutě Santi Mina, který si povšiml vyběhnutého Bounoua a od půlící čáry se jej pokusil překonat. Gól Patrika Schicka na evropském šampionátu však nenapodobil.

Santi Mina byl vidět i po změně stran a hned v 51. minutě orazítkoval ve velké šanci tyčku. Celtu mohla této neproměněné šance jenom litovat, protože Mina byl před brankářem úplně sám. O to horší to pro Celestes bylo, když o dvě minut později vstřelil vedoucí branku Rafael Mir. Na počátku všeho byla sražená rána, která se dostala k nohám Mira a ten nemilosrdně trestal. Na první pohled to dokonce vypadalo na ofsajd, jenomže o ten se skutečně nejednalo.

Celta musela dotahovat a ve slibné možnosti byl i Nolito, který hlavičkoval těsně vedle. Sevilla už vedení nepustila a z Viga veze vybojovanou výhru 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele