29. kolo
20.03.2022 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Christian Pezzella (© AFP)

Betis ve Vigu ztratil, v utkání gól nepadl

Výsledek 0:0 je zejména pro hostující Real Betis značnou ztrátou. Verdiblancos bojují o Ligu mistrů a na Estadio Balaídos potřebovali získat nejlépe tři body, což se jim nakonec nepodařilo. Utkání nabídlo velmi málo brankových příležitostí a diváci se po většinu času spíše nudili.

Betis si ale vítězství beztak nezasloužil, protože za celé utkání vyprodukoval jen jednu střelu na branku. Hosté měli v úvodu utkání navrch, ale častější držení balónu k ničemu nevedlo. Teprve po půlhodině hry se dostal k nebezpečné střele zpoza vápna Juanmi a Dituro jen pohledem kontroloval, jak jde balón těsně vedle. Bohužel z prvního poločasu to bylo všechno a pro Betis to byla jediná výraznější šance v celém zápase.

Ani jedna strana nesáhla o přestávce ke střídání a stejný obraz hry tak pokračoval i po změně stran. Diváci na Estadio Balaídos čekali na větší příležitost až do 80. minuty. Na zadní tyči se prodral k zakončení Hugo Mallo a branku trestuhodně netrefil. Šlo o stoprocentní gólovku, které museli domácí později litovat. Celta Vigo postupně převážila držení balónu na svojí stranu, ale stejně jako Betis se střelecky neprosadila. Rozhodnutí nepřinesl ani závěr zápasu, který byl jinak rozkouskován a znamenal potvrzení bezbrankového stavu. Betis zůstává na pátém místě tabulky, zatímco Celta Vigo je jedenáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevěřit bookmakerovi se v drtivé většině zápasu nevyplácí. Zkusím jen zde jít proti němu. Stačí mě 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele