25. kolo
21.02.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Franco Cervi (© AFP)

Celta přišla v závěru o vedení nad Levante

Celta si po nepříliš atraktivním ani kvalitním utkání připsala jen bod, protože s Levante dokázala pouze remizovat. Favorit sice šel díky brance Cerviho do vedení, jenže v samotném závěru inkasoval od střídajícího Martího.

Levante se do soupeře pořádně zakouslo a už ve 4. minutě ho málem dostal do vedení Dani Gómez. Toho oslovil po skvělém individuálním průniku José Luis Morales, jenže někdejší mládežnický reprezentant na zadní tyči mířil mimo! Pak se dlouhou dobu nedělo nic, a to včetně faulů nebo vypjatých situací. Mnohokrát se sice hrálo na hraně, ale karet padalo velmi málo.

Ke konci první půle se Celta přeci jen nadechla k většímu tlaku a nárokovala si půdu kolem hostujícího vápna. Jenže ani Méndez, ani Aidoo nepřekonali obranný val Levante. Pět minut po změně stran se málem dočkalo právě Levante. Pas za obranu vymyslel Enis Bardhi, do vápna si naběhl Son a jeho tvrdou ránu musel brankář Dituro vyboxovat mimo bránu.

O něco podobného se pokoušela Celta po hodině hry. Tentokrát Mallo vysunul Iaga Aspase a ten zakončoval na přední tyč. Zvolil ale příliš tvrdou střelu, nikoli přesnou. Ačkoli Celta nebyla výrazně lepším týmem, povedlo se jí vstřelit první branku. Patnáct minut před koncem si na krásný pas od Galána naskočil Franco Cervi a přesnou hlavičkou překonal ospale působícího brankáře Cardenase - 1:0.

Jenže Levante ještě nesložilo zbraně. Počkalo si zkušeně až do 82. minuty, kdy zasadilo tvrdý úder. Balon se ve vápně dostal k nohám střídajícího Rogera Martího a zkušený útočník se štěstím z úhlu propálil brankáře Ditura - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ted se ukáže , jak to bylo na Atléticu. Vigo vyhrálo poslední 3 zápasy doma o 2 goly, kurz na ně byl ve všech vyžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi podivné .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele