21. kolo
19.01.2022 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Santi Mina (© AFP)

Celta Vigo se vrátila na vítěznou vlnu a skolila Osasunu

Vítězství o dva góly si připsala v domácím prostředí Celta Vigo. Proti Osasuně se dvakrát prosadila již v prvním poločase a po změně stran už výsledek v poklidu kontrolovala. Hosty nejprve načal Hugo Mallo a chvíli po něm zvýšil na konečných 2:0 Santi Mina.

Celta vsadila do ofenzívy na tradiční trio Mina, Aspas, Suárez, zatímco Osasuna měla vepředu Garcíu, Budimira a Barju. Byli to nakonec hosté, kdo si vytvořil první velkou gólovku. V 11. minutě si naběhl na centr Ante Budimir a po jeho ráně zvonilo za Diturem břevno! Pak se ale na hrací ploše dlouho nic zásadního nedělo a po půlhodině hry Celestes otevřeli skóre utkání. Hugo Mallo se na hranici pokutového území opřel do balónu z první a rána prosvištěla do sítě!

O několik minut později předvedli domácí další parádní akci a bylo to už o dva góly. Suárez elegantní patičkou rozeběhl Aspase a ten přesnou přihrávkou před branku vybídl skórujícího Santiho Minu.

Pro Osasunu ještě nebylo nic ztracené, ale její ofenzíva se hodně trápila. Celta vlastně přežila jen jednu velkou příležitost hostí a pak až do konce utkání nemusela nic závažnějšího před vlastní šestnáctkou řešit. Osasuně se určitě nedala upřít snaha, ale bez vstřeleného gólu nemohla na úspěch z Estadia Balaídos pomýšlet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele