3. kolo
28.08.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Celta Vigo padla, jediným gólem jí skolil Iňaki Williams

Celta Vigo si musí na první vítězství v sezoně ještě počkat. V zápase na domácím Estadio Balaídos se nejenže neprosadila, ale v prvním poločase také inkasovala jediný gól z kopačky útočníka Williamse. Pro Celestes je to zároveň už druhá domácí porážka.

Ta první přišla v těsném souboji s Atléticem Madrid a i proti Bilbau byl rozdíl jednogólový. Celestes přitom měli trvalou územní převahu, ale když za celý zápas nevystřelíte ani jednou na branku, je vám to k ničemu.

Začátek utkání nic zajímavého nepřinesl. Teprve po dvaceti minutách zakončoval z otočky Santi Mina, ale Simónovu branku netrefil. Athletic si až do 34. minuty nic nevytvořil a přesto šel na Balaídos do vedení. Po fatální ztrátě Aidooa se rozjel útok Basků, který neomylně zakončil Iňaki Williams.

Bilbao bylo produktivnější i ve druhém poločase. Na jeho začátku vstřelil branku opět Iňaki Williams, ale tentokrát to bylo proti ofsajdovým pravidlům. Celta celý druhý poločas hledala recept na obranu Basků a nenašla ho. V závěru domácí otevřeli hru, čímž se vystavovali riziku brejkových situací a po jedné z nich zakončoval Villalibre jen do Ditura. Rezervní sudí nastavil ještě dlouhých osm minut, ale během nich už se nic nestalo. Athletic poprvé v sezoně vyhrál a zároveň zůstává neporažen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele