25. kolo
19.02.2022 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Getafe (© AFP)

Cádiz si rozdělil body s Getafe

Nerozhodný výsledek přineslo utkání mezi Cádizem a Getafe. Všechny branky padly v prvním poločase, přičemž ho orámovaly. Do vedení šli hosté, když na začátku utkání proměnil pokutový kop Borja Mayoral, ale Cádiz do šaten prostřednictvím Álvara Negreda vyrovnal.

Už po 180 sekundách zahrál po přihrávce Mayorala rukou Negredo a sudí odpískal ve spolupráci s VARem pokutový kop. Brankář Ledesma zůstal při penaltě Mayorala stát a neudělal dobře, hostující hráč poslal balón k tyči a svůj tým do vedení. Cadíz mohl prostřednictvím Negreda okamžitě vyrovnat, nicméně jeho pokus lobem skončil na horní síti.

Převaha Cádizu rostla, nicméně dlouho se mu nedařilo vytvořit si slibnou příležitost. Teprve až ve 38. minutě těsně minul před prázdnou brankou Espino a v nastaveném čase se Los Piratas dočkali. Álvaro Negredo využil perfektního prodloužení patou Espina a z první ke vzdálenější tyči srovnal na 1:1. Vyrovnání domácích bylo zasloužené, jejich držení míče dosáhlo 70 %.

Cádiz pokračoval v aktivitě i po změně stran a po hodině hry mířil z přímého kopu do břevna Lucas Pérez! Getafe bylo pod tlakem a další loženku zneškodnil až před odkrytou brankou Arambarri. Azulones přežili nápor Cádizu a devět minut před koncem mohli udeřit. Sandro Ramírez tvrdě vypálil a branku domácích těsně přestřelil. Gól už do konce utkání nepadl a duel Cádizu s Getafe skončil smírem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele