21. kolo
18.01.2022 21:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Espanyol po dramatickém závěru urval bod s Cádizem

Dramatická zápletka byla k vidění až v samém konci napínavého utkání mezi domácím Cádizem a hosty z Barcelony. Espanyol nejprve v první nastavené minutě inkasoval gól na 2:1, jenže v šesté se po mohutném tlaku dočkal vyrovnání.

Zrovna od zápasu mezi Cádizem a Espanyolem asi běžně nečekáte nějaké strhující a nervózní utkání. Ale přesně takového jsme se dočkali v noci z úterý na středu. Na úvodní trefu jsme ani nemuseli čekat moc dlouho, vlastně jen deset minut. Pak se totiž hostům povedlo dostat míč od Dardera na Manuela Morlanese a ten po náběhu do vápna překonal špatně bráněného gólmana Ledesmu.

Jinak toho první poločas zas tak moc nenabídl a tempo hry se pořádně zpomalilo. Větší drama znamenal až jeho konec. Ve 42. minutě mohl zvýšit na vedení o dvě branky Embarba, který si troufl na úžasný slalom přes trojici protihráčů, jenže pak zakončil slabou ranou do náruče Ledesmy. Následně Melendo úchvatným pasem našel De Tomáse, který ale prakticky sám před Ledesmou selhal.

A domácí trestali. V 55. minutě našel Gil krásným pasem Álvara Negreda a zkušený zakončovatel propálil Lópeze i s jeho obranou. Na opačné straně pálil De Tomás jen do míst, kam Ledesma na poslední chvíli doskočil. A pak začalo drama. Nejprve v 81. Minutě VAR neuznal gól Negreda pro faul na brankáře.

Domácí se ale dočkali v první minutě nastavení, když obrana Espanyolu zaspala a nechala projít vhazování na Ivána Aleja, který prostřelil Lópeze. Jenže ani to nebylo všechno. V šesté minutě nastavení, v poslední akci utkání, Espanyol vydřel remízu. Další vhazování, přesný centr Dardera a Raúl De Tomás byl ve správný moment na správném místě - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele