6. kolo
23.09.2021 19:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Willian José (© AFP)

Real Betis v závěru dvěma góly stvrdil vítězství nad Osasunou

Osasuna si připisuje další chabé vystoupení, které jí na tři body nemohlo stačit ani omylem. Docela dlouho sice s Realem Betis remizovala, ale nerozhodný stav neodpovídal tomu, co se dělo na hřišti. Takže když Béticos v závěru skórovali dvakrát, jejich vítězství bylo nejen jasné, ale i zasloužené.

Osasuna doma nezačala vůbec špatně, ale brzy se její ambice smrskly na pouhé odkopávání míče bez nějaké větší invence. Ve čtvrté minutě málem udeřil Kike García, před nímž na poslední chvíli odklidil míč vracející se obránce Kike Hermoso. Mladý stoper si splnil povinnosti v obraně a rázem se vrhl i do útoku.

Po dvaceti minutách měli Béticos velkou šanci na vstřelení gólu, když Fekir dostal na starosti přímý volný kop. Ten poslal míč napravo před vápno, kam si naběhl Aitor Ruibal. Jeho střílený pas odvrátila domácí obrana tak nešťastně, že se míč snadno dostal ke Kikemu Hermosovi číhajícímu na penaltě. Pak mu už stačilo "jenom" míč dobře trefit, což se mu povedlo.

Aitor Ruibal mohl dát druhou branku ve 38. minutě, jenže brankář Sergio Herrera se zaskvěl při lapení jeho tutovky. A překvapivě ihned zahrozila Osasuna. Byl to snad jediný světlý moment v jejím podání. Manu García po přihrávce vykouzlil krásný pas do vápna. V něm si Kike García narazil míč s Torresem a propálil brankáře Brava!

A pak nastalo to dlouhé období nehorázné nudy. Uťala ji až 81. minuta, v níž Montoya sklepl míč ze vzduchu a oslovil centrem nabíhajícího Juanmiho. Jeho hlavička sice nejprve uznána nebyla, ale po zásahu VARu už ano! Definitivní pojistku pak do otevřené obrany zařídil střídající Willian José, který po bleskurychlém brejku lobem přehodil vybíhajícího Herreru - 3:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele