8. kolo
02.10.2021 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Osasuny (© AFP)

Osasuna porazila Rayo jedinou trefou Sáncheze

Osasuna dlouho bojovala s Rayem Vallecano a dlouho se zdálo, že jeho obranu nedokáže předčít. Nakonec se to ale domácím povedlo v nastaveném čase celého utkání, kdy se prosadil Manu Sánchez.

Osasuna se obecně mnohem víc tlačila do zakončení a od prvních minut byla mnohem aktivnějším týmem. Jenže finální fáze se jí vůbec nedařila. Kike García se po dvaceti minutách na levé straně šestnáctky prokličkoval přes Estebana Saveljicha a vystřelil. Jeho ránu z úhlu vyrazil Stole Dimitrievski nohou.

Po půlhodině hry se do zakončení dostal domácí útočník Torró, jehož ale brilantně vychytal brankář Dimitrievski. Krátce po změně stran se do šance hnal opět Torró, jenže tentokrát jeho zakončení těsně minulo tyč. Randy Nteka o pár minut později vyslal po pravé straně Sergiho Guardiolu. Tomu se hlásil na zadní tyči úplně volný Álvaro García, Guardiola ale zvolil střelu na bližší tyč, kterou v poklidu lapil Sergio Herrera.

Už se zdálo, že si oba týmy rozdělí body za bezbrankovou remízu, když v 91. minutě po centru z levé strany naprosto nehlídaný Manu Sánchez dokázal hlavičkovat míč mimo dosah brankáře Dimitrievskiho.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele