29. kolo
19.03.2022 18:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Ante Budimir (© AFP)

Osasuna si snadno poradila s Levante, nasázela mu tři branky

Levante je zase o krok blíž pádu do druhé ligy. Dnes večer schytalo od Osasuny tři branky a opět odešlo bez bodů. Celek z Pamplony naopak stále drží pozice v první desítce a to především díky zlepšené hře ve druhé půli.

Osasuna nastoupila do zápasu s poměrně silnou ofenzivní trojkou, na hrotu se pohybovali Budimir, Ávila a García. A právě Ávila se dostal do první větší šance utkání, konkrétně už po deseti minutách. Sánchez si naběhl na výbornou kolmici zprava a jeho centr zastihl Ávilu ve značně výhodném postavení. Jenže Ávila pálil jen nad Cárdenasovu bránu. Rubén García zase o chvíli později pálil jen do břevna!

Přesně ve 45. minutě už to ale Osasuně vyšlo. Rozehrála jednu rychlou akci po kraji, míč si ve vápně převzal Budimir a místo střely ho nesobecky posunul na připraveného Ezequiela Ávilu, jehož bomba nedala Cárdenasovi šanci.

I Budimir se ale dočkal své vytoužené trefy. Deset minut po změně stran běžel v tandemu s Garcíou, který mu nahrál do lepší pozice a Budimir v samostatném úniku nekompromisně zakončil.

O pár minut později vyrobila obrana Levante velkou chybu a jejího nedůrazu u vlastního vápna využil Darko Brašanac. Ten se prohnal na penaltu a střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. Hostům se přeci jen povedlo snížit, když se v 76. minutě Soldado neukvapil a zády k bráně přiťukl míč Rogeru Martímu. Jenže víc už poslední tým LaLigy nezvládl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělali Villareal,rupnou s Levante??? I takové prasečinky se dějí. Mě stačí 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele