10. kolo
22.10.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Angel Montoro (© AFP)

Oslabená Osasuna nedokázala udržet výhru a s Granadou remizuje

Osasuna dlouhou dobu nad Granadou vedla a dařilo se jí vytvářet si šance, ale s jejich proměňováním to už bylo horší. Po vyloučení domácího Coteho navíc dokázala Granada srovnat na konečných 1:1.

Na první zajímavější šanci utkání jsme nemuseli čekat moc dlouho. Po pouhých osmi minutách se k míči ve vápně dostal Quini, obešel bránícího hráče a vypálil, jenže mířil těsně nad břevno! Následovala akce Osasuny, jejíž prapor nesl útočník Ávila. Jeho rána se mu ale nepovedla podle představ a brankář Maximiano s ní problémy neměl.

Mladý brankář musel do akce ještě několikrát, ale své souboje převážně s Ávilou vždycky vyhrával. Zajímavý moment se udál ve 37. minutě, kdy Oiera fauloval Victor Díaz ve vápně a sudí nejprve nařídil penaltu. Svůj verdikt ale přezkoumal na videu a následně jej odvolal. První branka ale visela ve vzduchu a dočkali jsme se jí ve 45. minutě. Torres sebral odražený míč, napálil ho do vápna a tam se k němu s pomocí teče dostal Ezequiel Ávila. Pro něj už nebylo problémem napálit ho do sítě!

Osasuna mohla zvýšit své vedení v 62. minutě, jenže první pas ze strany zablokoval Abram. Následně vstal a hlavou odrazil i dorážku Ávily! S Osasunou ale bylo brzy hůř. V 75. minutě byl totiž po faulu na Suáreze vyloučen Cote. A to muselo Osasunu hodně mrzet, protože přesně v 90. minutě Luis Milla načechral míč pro Ángela Montora, který jej z pětatřiceti metrů nádhernou ranou poslal do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V minulém kole jsem měl za jedna na Villarreal. Ted dám za jedna na Osasunu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele