36. kolo
11.05.2022 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Getafe (© AFP)

Getafe remizovalo v Pamploně a stále nemá jistotu záchrany

Pouze remízu 1:1 zapsalo ve 36. kole madridské Getafe. Zisk jednoho bodu znamená, že ještě stále existuje možnost sestupu do nižší soutěže a Getafe si bude muset zbývající dvě kola uhrát samo. Branky padaly v úvodu zápasu. Nejprve šla do vedení Osasuna zásluhou Oiera a ve 20. minutě bylo díky vlastnímu gólu Torra vyrovnáno.

To nejpodstatnější tedy přinesl začátek zápasu. V 9. minutě se Osasuně podařila pohledná akce, na jejímž konci byl centr Rubéna Garcíi a Oierovo zakončení hlavou z malého vápna.

Domácí se radovali z vedení pouhých jedenáct minut, než bylo srovnáno. Lucas Torró ve snaze zabránit centru si hlavou vstřelil vlastní gól. Další průběh zápasu byl vyrovnaný a ani jeden z celků neměl navrch.

Bohužel pro diváky se obraz hry ani ve druhém poločase nezměnil. Dá se říci, že postupně měla více navrch domácí Osasuna, ale kýženou branku vstřelit nedokázala stejně jako Getafe.

Samotný závěr zápasu ještě mohl přinést rozhodnutí, protože po druhé žluté kartě byl vyloučen Stefan Mitrović, Krátkou přesilovku Osasuna nevyužila a utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele