2. kolo
23.08.2021 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio El Sadar (© AFP)

Osasuna i ve druhém domácím zápase remizovala 0:0

Diváci na El Sadaru si zatím gólových radostí neužívají. Před týdnem hrála Osasuna doma s Espanyolem 0:0 a i utkání se Celtou Vigo žádnou branku nenabídlo. Domácí měli přitom výhodu pokutového kopu, ale García brankáře Ditura nepřekonal.

Osasuna měla šance, jenomže byla velmi neproduktivní. V 15. minutě se dostal do gólového zakončení Rubén García a Dituro dokázal jeho pokus vyrazit. Po půlhodině hry si na hranici šestnáctky zpracoval balón Kike García a Dituro také jeho pohotovou ránu vytěsnil. Celta Vigo měla spíše jen náznaky šancí a většina jejích akcí končila před šestnáctkou.

Klíčový moment celého utkání přišel hned po změně stran. Ve 46. minutě hrál Domínguez hlavou svému brankáři, jenomže přitom udeřil do obličeje Kikeho Garcíu a na světě byla zcela zbytečná penalta pro domácí. Rubén García zvolil střelu doprostřed branky a přestože Dituro skočil k tyči, špičkou kopačky balón zastavil.

Pokutového kopu se dožadovali i Celestes, ale Vidalovu hru rukou sudí neodpískal. V zápase se rovněž hodně žlutilo, sudí Alberola napomínal prostřednictvím karty celkem sedmkrát. Bezbrankový výsledek mohl ještě v první minutě nastavení prolomit Ávila, ale jeho hlavička z malého vápna po Torresově centru skončila těsně vedle. Osasuna remizovala i ve svém druhém domácím zápase 0:0, tentokráte se Celtou Vigo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele