5. kolo
03.10.2020 21:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Betis zvítězil ve Valencii 2:0

Velmi cenné tři body ze stadionu Mestalla získal sevillský Betis. Verdiblancos zvítězili 2:0 po brankách Sergia Canalese a Cristiana Tella a klidně mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Valencia nepředvedla dobrý výkon a do dalších zápasů má o čem přemýšlet.

Po porážce s Barcelonou chtěli Verdiblancos přidat, ale čekala je Valencia, která je v domácím prostředí vždycky nebezpečná. Už v 9. minutě podnikla nebezpečnou akci, kterou po přihrávce Maxiho Gómeze zakončoval Guedes. Veškerá radost však byla marná, protože Gómez stál v zárodku akce v ofsajdu. Místo radosti pak přišlo zklamání, protože o deset minut později vypálil přesně k tyči někdejší hráč Los Che Sergio Canales. Betis vedl 1:0 a nemuselo zůstat jen u toho. O chvíli později se po hlavičce Sanabrii zrodil před brankou velký závar, jenž však neskončil gólem. Valencia chtěla do přestávky vyrovnat, ale nebylo jí přáno. Ve 41. minutě byl v další obrovské šanci Maxi Gómez, ale Robles proti němu rychle vyběhl a celou akci zmařil.

Los Che si museli dávat pozor i na zadní vrátka. Betis byl směrem dopředu nebezpečný i po změně stran a například dobrou střelu Fékira musel zablokovat Guillamón. Dómenech si zase počíhal na přímák Fékira a do třetice zazdil tutovku Sergio Canales.

Valencia měla s hrou Betisu velké problémy a čtvrthodinu před koncem to vyústilo v druhou branku hostí. Měl v ní prsty nestárnoucí veterán Joaquín, který pak naservíroval přesnou přihrávku před branku na Cristiana Tella. Trefit odkrytou klec už nebyl problém. Valencia úplně vypadla z tempa a nemuselo zůstat jen u dvou branek. Sanabria měl na kopačce i třetí gól, ale Domenech jeho střelu fantasticky vyrazil.

Domácí se po dvou úderech nedokázali vzchopit a doma na Mestalle Betisu podlehli. Potvrdili se tak papírové předpoklady, podle kterých byli Béticos mírnějším favoritem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book, dobrá práce. Další zkouška hned následuje. Real Betis- Real Sociedad. Obstojí???? Opisovači na tipáči ještě chrápou.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl fofr.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele