32. kolo
24.04.2021 18:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

John Guidetti (© AFP)

Valencia opět selhala, Alavés si domů veze bod

Celý roky nic a najednou zájezd. Cimrmanovskou hláškou by se dalo charakterizovat utkání mezi domácí Valencií a Deportivem Alavés. Po delší pasáži bez větších šancí totiž obě branky padly až v rozmezí posledních deseti minut.

Druhý poločas ukázal z fotbalovosti obou týmů daleko víc, ale první polovina opravdu za moc nestála. V desáté minutě sice Edgar Méndez nahrál Jotovi a ten krásnou ranou předkonal brankáře Doménecha. Jenže sudí Guillermo Cuadra si ve spolupráci s VARem všiml Méndezova ofsajdu a branku i přes líbivou kombinaci uznat nemohl.

Valencia toho hodně oběhala a byla aktivnějším týmem, ale ofenzivní trápení z její strany pokračovalo. Ještě štěstí, že je koronavirová doba a diváci na stadiony nesmí. Za tohle představení by asi chtěli vrátit vstupné a ani vichr z hor by domácím nepomohl.

Hráčům Netopýrů asi došlo, že takhle si ty body fakt nevybojují, takže po změně stran už to bylo diametrálně odlišné představení. Portugalský expres Guedes se ve vápně uvolnil a po zpětné nahrávce sledoval, jak míč těsně míjí pravou tyč! O pár minut později VAR promluvil do utkání i na opačné straně. Pro další ofsajd totiž odvolal branku Kevina Gameira.

Branek jsme se dočkali až v závěru. Nejprve domácí tým šokoval John Guidetti, který zakončil přímý volný kop, po němž se k němu se štěstím míč odrazil. Jenže to nebylo všechno. Valencia skórovala až minutu před koncem, kdy Pacheco bravurně vyrazil hlavičku Gómeze na brankové čáře, avšak pouze k Josému Gayovi. Mladý obránce už neměl se zakončením problémy a srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia v této sezoně doma ještě neprohrála vypsaná jako favorit-snad se to nezmění. Alavés snad nevyhraje 2. zápas za sebou vypsaný jako outsider-ten minulý byl TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso, co chybělo ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele