36. kolo
12.05.2021 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Youssef En Nesyri (© AFP)

Sevilla díky En-Nesyrimu těsně porazila Valencii

Sevilla si opět díky jediné trefě Youssefa En-Nesyriho dokázala poradit s téměř bezzubou Valencií a bere tři body. Díky nim zase trochu stáhla náskok prvních dvou týmů.

Seville v podstatě skončil sen o vítězství LaLigy, ale teoretická šance tady byla pořád. A tak Sevilla přivítala Valencii s odvahou a aktivitou. První minuty patřily jednoznačně domácí skvadře a gól visel ve vzduchu. Padl už ve 22. minutě, jenže Sevilla se neradovala dlouho. Suso dostal skvělý pas do běhu a střelou na zadní tyč překonal brankáře Cillessena. Jenže VAR jeho branku odvolal pro celkem těsný ofsajd.

O pár minut později to Suso zkusil krásnou ranou zpoza vápna a pořádně protáhl brankáře Cillessena, který měl co dělat, aby jeho ránu dokázal vyrazit na roh. O něco podobného se pokusil také záložník Gudelj, ke kterému se dostal míč po odvráceném brejku Valencie. Jeho technický pokus mířící k tyči ale skončil těsně vedle ní.

Hra se velmi často přelévala z jednoho vápna do druhého, jenže šancí už tolik nebylo. Na straně Netopýrů pak téměř žádné, neb domácí celek velmi pozorně a kompaktně bránil. Sevilla vešla aktivněji také do druhé půle, jenže trochu paradoxně málem sama inkasovala. V 53. minutě se Valencia nadechla k rychlému brejku a Guedes se dostal až do vápna, jenže hlavičkující obránce Vallejo mířil jen těsně vedle tyče.

Další zakončení obránce Valleja zase vykryl pozorný brankář Bounou. Na brankáře Cillessena si zase nepřišel střídající Alejandro Gómez. A pak to přišlo. Když máte proti sobě Youssefa En-Nesyriho, tak mu prostě nemůžete dát ani chvíli oddech. Takže když tenhle snajpr dostal do vápna krásnou průnikovou nahrávku, pak s tím Cillessen mohl dělat už jen minimum. Celou situaci sice ještě kontroloval VAR, ale žádný ofsajd nepostřehl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musím radit oběma mančaftum , jak neplatit dovolenou z vlastní kapsy???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele