23. kolo
13.02.2021 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Munir El Haddadi (© AFP)

Branka Munira El Haddadiho zajistila Seville výhru nad Huescou

Sevilla byla jasným favoritem a chtěla si připsat další důležité body proti zdánlivě snadnému soupeři. Huesca je až na posledním místě a absolutně se jí nedaří držet krok se zbytkem ligy, ale dnes bránila velmi urputně.

A nejenže bránila, ale ani útočení jí nebylo cizí. V sedmé minutě si Rafa Mir všiml toho, že brankář Yassine Bounou je dost daleko ze své brány a zkusil ho zaskočit dalekonosnou ránou z pětatřiceti metrů. Míč se sice snášel do brány, ale nakonec Bounou zasahovat nemusel. O pár minut později vypálil z hranice vápna Nemanja Gudelj a sledoval, jak míč letí kousek od tyče!

Po pár minutách předvedl perfektní sólo přes půlku hřiště Óliver Torres, kterého ani dvojice obránců s ním se vracejících neobrala o míč. U vápna Torres vypálil k tyči a brankář Álvaro Fernández měl plné ruce práce, aby se včas přesunul k tyči. Fernández musel zasahovat také ve 45. minutě, kdy jej málem překonal vlastní spoluhráč. Pulido totiž přizvedl míč po centru tak nepříjemně, že nebýt rychlého zákroku hostujícího brankáře, už by Sevilla mohla vést.

V 57. minutě si Sevilla už poradila sama. Krásný pas vymyslel na hranici vápna Óliver Torres, který obloučkem poslal míč na Munira El Haddadiho. Ten se vznesl do vzduchu nejlépe ze všech a přesnou hlavičkou překonal brankáře Fernándeze!

Deset minut před koncem se do hlavičky položil Rafael Mir a brankář Bounou musel vytáhnout nádherný reflex, aby míč vyrazil na roh. A protože Sevilla v závěru s vypětím všech sil ubránila ránu Sergia Gómeze, kterou Bounou zastavoval až na brankové čáře, skóre už se neměnilo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dle book max. o 2 goly . Nedivil bych se , když Getafe udělali za 1,83 o tři kousky nemužou za 1,53 vyhrát stejným nebo vyžším rozdílem . Takhle to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu zvracet, a že hrají nějakou LM mě nezajímá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele