12. kolo
05.12.2020 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Šlágr mezi Sevillou a Realem rozhodla vlastní branka brankáře Bounoua

Na to, jak ofenzivní duel se mezi oběma slavnými celky čekal, se hráči moc nepředvedli. Minimálně po stránce gólů ne, protože zápas Sevilly s Realem rozhodla jediná vlastní branka. Po změně stran si ji vstřelil domácí gólman Bounou.

Real už v první minutě dostal šanci na brejk, když Sevilla ztratila míč na polovině soupeře. Dopředu se hnal Rodrygo, který poslal šikovnou přihrávku na Viníciuse Júniora, jenž z rohu vápna pálil těsně vedle pravé tyče. Sevilla napadala rozehrávku Realu stejně intenzivně, jako se o to snažil královský celek. Po dvaceti minutách mohl jeho vedení zvýšit záložník Toni Kroos, jenže jeho dělovka zamířila o vlas vedle tyče!

Pět minut před koncem první půle Vinícius na hranici vápna propustil Casemirovu přihrávku, která dopadla na nohu Karima Benzemy. Francouzský kanonýr ihned pálil z první, jenže brankář Bounou jeho šanci vyrazil na roh! Jinak ale první poločas nenabídl tolik ofenzivních šancí, v kolik divák doufal.

A po změně stran to jen tak lepší nebylo. Místo evidentně zraněného Munira se na plac v dresu domácí Sevilly dostal Torres a chvíli se nic nedělo, ale v 52. minutě se zničehonic Sevilla málem dostala do vedení.

Po rychlém protiútoku se centr do vápna dostal k Luuku de Jongovi, který nůžkami zastřihal přesně. Brankář Courtois si ale dal pozor a jeho pokus bezpečně chytil. I díky tomu se Real mohl dostat do vedení. Po rychlém sprintu obránce Mendyho se balon už už dostával k Viníciusovi. Těsně před ním se balon pokusil vyrazit Bounou, jenže si míč srazil do vlastní brány!

Patnáct minut před koncem utkání se málem povedlo srovnat Nemanju Gudeljovi, který z přímého volného kopu mířil jen do boční sítě! Tlak Sevilly vrcholil a ke konci utkání se Bílý balet prakticky nedostával k míči. Krátce před koncem se do akrobatického zakončení nůžkami dostal i Ocampos a tentokrát měl Courtois co dělat, aby jeho pokus vyrazil. Ale zvládl to a Real bral tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Filip236

Reagovat
pantondavo

Jestli to bude znamenat šanci pro Vaclíka, tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele