15. kolo
22.12.2020 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Gonzalo Melero (© AFP)

Huesca znovu nevyhrála, Levante odjíždí s bodem

Huesca ani tentokrát nedokázala bodovat naplno a proto poslední místo tabulky neopustí. První půli sice díky brance Ontiverose ovládla, ale po změně stran inkasovala z kopačky Melera gól na konečných 1:1.

Mladý útočník Javier Ontiveros, kmenový hráč Villarrealu, byl jedním z nejaktivnějších mužů v první půli. Neustále se snažil pronikat do nepříliš dobře zformované obrany Levante a dařilo se mu to. Se střelbou už to bylo horší. Ani jeden tým nedokázal dlouhou dobu svého soka výrazně dostat pod tlak, takže na první šanci jsme čekali docela dlouho.

Konkrétně do 30. minuty. V ní se totiž sudí po signálu svého kolegy šel podívat na video, aby posoudil možnou hru rukou ve vápně. A po nápovědě od VARu uznal, že ruka byla trefena, penalta tedy písknuta a následně právě aktivním Javierem Ontiverosem úspěšně proměněna.

Radost domácích vydržela poměrně dlouho, i když mnohem kratší dobu, než by asi doufali. V 53. minutě totiž Mikel Rico nedokázal odvrátit poměrně jednoduchý míč, balonu se chopil Gonzalo Melero a na druhý pokus už srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele