32. kolo
25.04.2021 14:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Enes Ünal (© AFP)

Huesca zůstává v sestupovém pásmu, nestačila na Getafe

V neděli odpoledne se v ryze záchranářském zápase utkaly celky Huescy a Getafe, přičemž tři body si odvážejí hosté. V obou poločasech se prosadil turecký ofenzivní hráč Enes Ünal.

Před utkáním byl rozdíl mezi oběma týmy čtyřbodový a tudíž šlo o ideální příležitost zvýšit své šance na záchranu. Lépe se jí chopili hráči Getafe, kteří poprvé zatížili soupeřovo konto ve 20. minutě. Brankář Fernández sice zlikvidoval nepříjemnou hlavičku, ale s bezprostřední dorážkou Enese Ünala nemohl nic dělat. Huesca se tak v úvodu dostala pod nepříjemný tlak a po zbytek poločasu marně hledala skulinku uvnitř madridské defenzívy.

Domácí kouč se pokusil zareagovat střídáním, ale mělo to kontraproduktivní účinek. V 52. minutě vyslal jedovatý "šíp" opět Enes Ünal a Fernández se natahoval k tyči marně. Výsledek 2:0 Getafe plně vyhovoval a Huesca se v ofenzívě dál trápila. Jedinou vážnější možnost si vytvořila až pět minut před koncem po hlavičce Mira, ovšem Soriův skvělý zákrok jakékoliv zdramatizování zápasu znemožnil.

Getafe si ze stadionu Huescy odváží velmi důležité tři body a posouvá se v tabulce na patnácté místo, naopak domácí celek zůstává na předposledním místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když bookmaker poví, že host je favorit, tak to asi tak bude. Není dobré klást mu odpor, je to jeho práce.

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele