12. kolo
07.12.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio Municipal de Ipurua (© AFP)

Eibar remizoval s Valencií 0:0

Marně se čekalo na gól v Eibaru, kam v pondělní dohrávce zavítala Valencia. Zatímco první poločas nebyl vůbec záživný, v tom druhém nebylo o zábavu nouze. Oba celky si vytvořily obrovské šance, žádná však neskončila gólem.

V 10. minutě sice rozvlnil síť Jošinori Muto, ale při zpracování si výrazně pomohl rukou a gól tedy nemohl platit. Dlouho se pak na hřišti vůbec nic nedělo a spíše než o kreativitě bylo utkání o velké bojovnosti.

Ve druhém poločase to bylo o poznání lepší. Pět minut po přestávce střílel z voleje nad Kike García a na druhé straně se obdobně opřel do balónu Uroš Račić. Jeho rána byla fantastická a brankář Dmitrović jí vyrazil do břevna. Po hodině hry zase Manu Vallejo propásl obrovskou možnost zakončit a místo toho ještě zbytečně přihrával, čímž celou akci pohřbil.

Oba celky se najednou začaly předhánět v tom, kdo více zaměstná brankáře soupeře. V 68. minutě donutil k zákroku Doménecha Expósito a Mangala na druhé straně barikády hlavičkoval vedle.

Nikdo se nehodlal spokojit s remízou a závěr zápasu podle toho vypadal. Prudký Gilův centr skončil i s přispěním brankáře Doménecha na tyčce a krátce na to opora Los Che vyrazila i střelu Sergiho Enriche. Nápor Eibaru pokračoval a při Valencii stálo obrovské štěstí. Sergi Enrich po hlavičce rozezvonil břevno. Valencia tyto šance jako zázrakem přežila a nakonec mohla ona uzmout tři body. V páté minutě nastavení se dostal do blízkosti Dmitroviće Kévin Gameiro, jenže svojí ránu nasměřoval přímo do opory Eibaru. Gól i přes obrovské příležitosti na obou stranách nepadl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele