17. kolo
03.01.2021 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Bryan Gil (© AFP)

Eibar našel hrdinu, Gil dal Granadě obě branky

Eibar hrál doma s Granadou delší dobu vyrovnanou partii bez větších šancí. Nakonec zápas ve prospěch domácího celku rozhodl mladý záložník Bryan Gil, který si vzal na starost obě branky.

Eibar dnes rozhodně nebyl favoritem a od prvních minut mu to Granada dávala jasně najevo. Už ve druhé minutě si Quini zpracoval míč a poslal jej do vápna na Luise Suáreze. Mladý útočník sice zakončoval z první, leč nepřesně. V 19. minutě se ke slovu dostal i Roberto Soldado. Jeho první ránu brankář Dmitrović vyrazil k Suárezovi, kterému ale k zásahu scházely centimetry.

Eibar se najednou zničehonic pokusil o vstřelení gólu ve 30. minutě. Bryan Gil se na lajně lemující šestnáctku odpoutal od dvou protihráčů a odcentroval ke Kikemu Garcíovi, který balon sice tečoval, ale jen do tyče! První půle obecně za moc nestála šancí bylo pomálu.

Situace se mírně zlepšila po změně stran. V 53. minutě se udál rozhodující okamžik celého utkání. Herrera totiž zezadu ve vápně zboural Sergiho Enricha a po chvíli ošetřování dostali domácí šanci zahrávat pokutový kop! K němu se postavil Expózito a pálil jen do brankáře, jenže Silva odrazil míč jen k Bryanu Gilovi, který míč do brány v pohodě vrátil!

Granada ani poté nepřidala a naopak ještě jednou inkasovala. V 76. minutě totiž mladíček Bryan Gil na levé straně vápna zamíchal obráncům Granady hlavy a krásnou ranou si připsal druhou trefu v utkání.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele