38. kolo
22.05.2021 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Barcelony (© AFP)

Barcelona vyhrála na půdě Eibaru a pojistila si třetí místo

Jednu branku nabídlo utkání mezi Eibarem a Barcelonou. Už jistý sestupující se chtěl v souboji s katalánským obrem vytáhnout, ale gólově se neprosadil a naopak devět minut před koncem inkasoval z kopačky francouzského útočníka Griezmanna.

Barcelona nastoupila do utkání bez své největší opory Lionela Messiho, který dostal od trenéra Koemana volno, ale na její roli favorita se nic nezměnilo.

Eibar byl natěšený a začal aktivně. V 6. minutě měl první zajímavou možnost Kike García a po něm i Correa, ale branku netrefil ani jeden. Po půlhodině hry zase pálil nad Oliveira a teprve Kike García po zasekávačce na De Jonga prověřil náhradního brankáře Neta. Barcelona byla v prvním poločase hodně nevýrazná a vlastně si nevytvořila žádnou větší šanci.

Ronald Koeman to chtěl změnit a na druhý poločas přichystal hned trojité střídání. Příliš to nepomohlo a Eibar bez problému držel nerozhodný stav. Barcelona vystřelila poprvé na branku až v 81. minutě a rázem z toho byla rozhodující trefa. Dembélého centr přizvedl hlavou Arbilla a Antoine Griezmann ho v těžké pozici trefil ideálně.

Eibar si takový výsledek nezasloužil a v závěrečných minutách ještě sahal po vyrovnání. Inui dobře vypálil a po teči Araúja zachránilo Barcelonu břevno! To byla zároveň poslední šance zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elmas

0:4

Reagovat
Messi the Genius"10"

3.místo je každýmu ukradeny

Reagovat
remeslnik

to i druhé ...

Reagovat
smazaný uživatel

16 tímom v lige nie je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele